Prepper bil för prepperbutik

Detta kan vara en knepig kategori, eftersom ditt överlevnadsfordon beror på katastrofen eller nödsituationen från prepperbutik.

Har du en äldre lastbil i det fristående garaget som du kan använda för att fly under en översvämning? Det är häftigt. Att ha en hög lastbil som låter som ett godståg rullar igenom varje gång du kör det?

Den kanske inte är så bra för stealth.

En del av överlevnaden är att hålla sig utom synhåll och ur sinnet. I oroligheter, upplopp och andra katastrofer som sår mänsklig panik vill vi undvika att bli ett mål. I en SHTF-situation är ett mål alla som är mer förberedda än du. Alla som har redskap, mat, förnödenheter och väsentligheter.

Under utbredd panik kommer människor att titta på dig med avundsjuka ögon. Du vill hålla dig gömd.

Överlevnadsfordon som ATV erbjuder anständigt smyg samtidigt som de fortfarande kan överträffa andra och är tysta nog för att inte varna mycket uppmärksamhet när du återvänder till ditt provisoriska hem i skogen.

Var noga med ditt överlevnadsfordon. Du kan bara gå så långt till fots, så få något som ger dig utmärkt rörlighet utan att vara för uppenbart. Rioters kommer inte att välja att jaga en cyklist över en Hummer-enhet, vet du vad jag menar?